De lak van uw auto verweerd.
Dagelijks wordt uw auto blootgesteld aan allerlei omstandigheden die ervoor zorgen dat uw auto na verloop van tijd zijn glans steeds meer verliest. Denk maar eens aan alle pekel die in een winter op de weg gestrooid wordt. Funest voor de lak van uw auto!! Maar ook regen in combinatie met het vuil op het wegdek zorgen ervoor dat na verloop van tijd de lak van uw auto steeds doffer wordt. En vergeet ook de invloed van het zonlicht niet door de jaren. Wassen helpt hierin slechts ten dele maar uw auto is na verloop van tijd niet meer de mooie glimmende auto die u destijds kocht.

Tijd voor een metamorfose dus!!
Profesionele car cleaning.Car Cleaning Heeze heeft de professionele autopoets service voor de totale reconditionering voor zowel personen- als bedrijfsauto`s.Met de beste professionele poetsmiddelen en onze expertise zorgen wij ervoor dat u weer trots kunt zijn op uw auto. En natuurlijk niet alleen het exterieur, maar ook het interieur, kofferruimte, velgen, ja zelfs uw motor wordt door ons gereinigd. Omdat wij alleen maar topkwaliteit producten inzetten bij de reconditioning van uw auto zult u merken dat zelfs na vele wasbeurten de lak van uw auto steeds weer de prachtige glans terug krijgt die u gewend was.

Werken met topkwaliteit producten.
Omdat wij alleen maar topkwaliteit producten inzetten bij de reconditioning van uw auto zult u merken dat zelfs na vele wasbeurten de lak van uw auto steeds weer de prachtige glans terug krijgt die u gewend was. Daarnaast hebben wij de beschikking over de juiste middelen en gereedschappen om ook het interieur van uw auto een ware metamorfose te laten ondergaan. Zelfs de motor van uw auto krijgt een grondige reiniging zodat het hart van uw auto er weer tiptop uitziet!
De velgen van een auto zijn een extra blikvanger en juist dit soort accenten van een auto hebben het onder invloed van weer en het rijden het zwaarst te verduren. Met speciale middelen bewerken wij het hardnekkigste vuil en laten velgen weer de

© Copyright 2020 p-broeren multimedia