Waarom Coat it coating?

KENOTEK COAT ‘IT is een totaal assortiment van professionele en Nano-technologische, transparante coatings waarbij je een sterke chemische verbinding krijg top nanoscopisch niveau, dit zowel op het lakwerk, glas ,koplampen, lichtmetalen velgen , chroom, aluminium en kunststof.

Naast Nano technologie werd oor KENOTEK COAT ‘IT ook de nieuwste superhydrofobe technologie {Lotus-Leaf-effect} toegepast waardoor water , vuil en andere oppervlakte verontreinigen worden afgesloten en de behandelde oppervlakken langer schoon blijven.

Langdurige schoonheid et minimaal onderhoud.

Deze unieke gecombineerde formule zorgt voor een langdurige beschering door de lak proper te houden en de hoogglans te behouden en zelfs verbeteren.

Veelzijdige toepassing.

KENOTEK COAT ‘IT ceramic coatings is niet uw typische sealants of wax, die alleen een tijdelijke bescherming vormt. in plaats daarvan hecht het zich aan uw lak of metaal en creëert een semi-permanent glanzende schild over het oppervlak.

deze coatings zijn speciaal ontwikkeld om toe te passen op vrijwel alle oppervlakken die gevoelig zijn voor vuil en corrosie, zowel op het interieur als exterieur. Wat resulteert in een extreme bescherming voor alle materialen, van staal en aluminium tot leder, vinyl, stof, tapijt en glas.

UV-bescherming

De zon is meedogenloos voor het uiterlijk van uw wagen, door de UV-bescherming, zorgen we voor een sterke bescherming voor ver, om zonneschade, veroudering en vervaging van kleuren te voorkomen.

Onze nieuw generatie coatings zijn glanzender, chemische bestendiger en harde dan de originele blanke lak. Biedt een ongelooflijke bescherming ten kleine krassen, zure regen, vogelpoep en schadelijke UV-stralen.

Regelmatige wassen is het enige onderhoud dat nodig is om u voertuig er fantastische uit te laten zien.

 

© Copyright 2020 p-broeren multimedia