De lak van uw auto verweerd.

Dagelijks wordt uw auto blootgesteld aan allerlei omstandigheden waardoor deze (na verloop van tijd) zijn glans verliest. Denk maar eens aan alle pekel die in de winter op de weg gestrooid wordt. Dit is funest voor de lak van uw auto!! Maar ook regen in combinatie met het vuil op het wegdek zorgen ervoor dat na verloop van tijd uw lak steeds doffer wordt. Vergeet ook de invloed van het zonlicht niet door de jaren. Wassen helpt hierin slechts gedeeltelijk.

Tijd voor een metamorfose dus!!

Car Cleaning Heeze is de professionele autopoetsservice voor de totale reconditionering voor zowel personen- als bedrijfsauto’s. Hierin voorzien we in verschillende behandelingen voor zowel interieur als exterieur. kofferruimtes, velgen, ja zelfs uw motor wordt door ons gereinigd. Met hoogwaardige kwaliteitsproducten en onze expertise zorgen wij ervoor dat u weer trots kunt zijn op uw auto. Na de reconditioning van uw voertuig zult u merken dat zelfs na vele wasbeurten de lak steeds weer de prachtige glans terug krijgt die u wenst.

Werken met topkwaliteit producten.

Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten zoals Kenotec. Elk onderdeel van een auto verdiend namelijk zijn eigen aandacht en producten. Daarnaast beschikken wij over de juiste middelen en gereedschappen om ook het interieur van uw auto een ware metamorfose te laten ondergaan. Daarmee garanderen wij dat u zo lang mogelijk kan genieten van een frisse en glanzende auto.

Bij Car Cleaning Heeze draait het allemaal om details. De velgen van een auto zijn een extra blikvanger en juist dit soort accenten van een auto hebben het onder invloed van weer, en het rijden, het zwaarst te verduren. Met speciale middelen bewerken wij het hardnekkigste vuil en laten we alle details, glanzen als nooit tevoren.

IMG_4370
IMG_4384
IMG_4385
© Copyright 2021 p-broeren multimedia