Coat it coating

Waarom Coat it coating?

KENOTEK COAT ‘IT is een totaal assortiment van professionele en Nano-technologische, transparante coatings waarbij je een sterke chemische verbinding krijgt op nanoscopisch niveau. Zowel op het lakwerk, glas, koplampen, lichtmetalen velgen, chroom, aluminium en kunststof.

Naast Nano technologie wordt ook de nieuwste superhydrofobe technologie {Lotus-Leaf-effect} toegepast waardoor water, vuil worden voorkomen en andere oppervlakte worden afgesloten. Hierdoor blijven de behandelde oppervlakten langer schoon blijven.

Langdurige schoonheid met minimaal onderhoud.

Deze unieke gecombineerde formule zorgt voor een langdurige bescherming door de lak en de hoogglans te behouden en zelfs verbeteren.

Veelzijdige toepassing.

KENOTEK COAT ‘IT ceramic coating is niet uw typische sealant of wax, die alleen in tijdelijke bescherming voorziet. In plaats daarvan hecht het zich aan uw lak of metaal en creëert het een semi-permanent glanzende schild over het oppervlak.

Deze coatings zijn speciaal ontwikkeld om toe te passen op vrijwel alle oppervlakken die gevoelig zijn voor vuil en corrosie, zowel op het interieur als exterieur. Dit resulteert in een extreme bescherming voor alle materialen, van staal en aluminium tot leder, vinyl, stof, tapijt en glas.

UV-bescherming

De zon is meedogenloos voor het uiterlijk van uw wagen, Kenotek biedt de UV-bescherming die nodig is om zonneschade, veroudering en vervaging van kleuren te voorkomen. Onze nieuw generatie coatings zijn glanzender, chemisch bestendiger en harder dan de originele blanke lak. Het biedt een ongelooflijke bescherming tegen kleine krassen, zure regen, vogelpoep en schadelijke UV-stralen. Regelmatig wassen is het enige onderhoud dat nodig is om u voertuig er fantastische uit te laten zien.

© Copyright 2021 p-broeren multimedia